Genius Voice is Rabo Starter van het Kwartaal

24-01-2019 (09:41) - Tech

Google lanceerde vorig jaar de Nederlandse versie van spraakassistent Google Home. Op dezelfde dag kwamen de drie master studenten Luuk van Hoogstraten, Dylan Mattijssen en Jason Oleana bij elkaar en besloten pioniers te worden op het gebied van Voice technology in Nederland. Hun bedrijf Genius Voice is nu benoemd tot 19e Rabo Starter van het Kwartaal. 


Volgens de drie ondernemers staan we aan het begin van de derde digitale revolutie. Over een paar jaar besturen we ook onze koelkast met onze stem en kunnen onze kinderen naar interactieve verhalen luisteren gestuurd door hun stem. Genius Voice helpt bedrijven om voorop te lopen met deze technologie, door apps te ontwkkelen voort virtuele assistenten. 


Met hun overtuigende pitch wisten zij Rabobank Tilburg en omstreken te overtuigen. Hier wordt de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing vier keer per jaar gehouden, waarbij drie genomineerde starters hun bedrijf op een originele manier mogen presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.