Google Pay nu beschikbaar op Samsung Galaxy Watch4 Series

Google Pay nu beschikbaar op Samsung Galaxy Watch4 Series

04-01-2022 (13:44) - Tech

Met de Samsung Galaxy Watch4 Series is het nu ook mogelijk om in Nederland te betalen, direct vanaf je pols. De nieuwste smartwatch van Samsung geeft toegang tot een uitgebreid ecosysteem van populaire Google-apps, waaronder Google Pay.
 
Eenvoud, gemak en efficiëntie zijn kenmerkend voor de Galaxy-smartwatches. De splinternieuwe One UI Watch gebruikersinterface en Wear OSTM Powered by Samsung zorgen voor een flexibele mobiele ervaring. One UI Watch is Samsungs meest intuïtieve gebruikersinterface tot nu toe. De Galaxy Watch4 is de eerste generatie smartwatches met Wear OS Powered by Samsung, een platform dat Samsung samen met Google bouwde.
 

Ecosysteem van Google-apps

Direct vanaf je pols heb je toegang tot een uitgebreid ecosysteem van populaire Google apps van Maps tot Galaxy-services en van SmartThings tot Bixby. Ook biedt het platform ondersteuning voor apps als adidas Running, Calm, Strava en Spotify. Het verbeterde, ingebouwde kompas werkt samen met Google Maps en maakt het stukken eenvoudiger de weg te vinden.
 
Met One UI Watch verschijnen compatibele apps automatisch op je smartwatch zodra je die op je smartphone hebt gedownload. Ook vindt directe synchronisatie plaats met de belangrijkste instellingen. Je oordopjes schakelen direct tussen je telefoon en slimme horloge dankzij Auto Switch. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om je smartwatch te bedienen: via Bixby voice, de roterende bezel of met handbewegingen.
 
Google Pay Wear werkt momenteel alleen met ABN AMRO Bank, Bunq, N26, Revolut, Curve OS Ltd, Monese, Viva Wallet en Wise.