Hof Hoorman Bankiers lanceert app

28-02-2019 (12:36) - Tech

Hof Hoorneman Bankiers heeft een mobiele app gelanceerd. De vermogensbeheerder wil hiermee meer inzicht en service bieden aan zijn klanten. Met de app, die ontwikkeld is door Virtual Affairs, kunnen klanten beleggingsfondsen aan- en verkopen en geld overmaken naar hun tegenrekening.


Bovendien hebben klanten inzicht in welke bedrijven hun vermogen nu precies belegd is. 'Naast 'persoonlijk, betrouwbaar en toegankelijk' zijn 'gemak en transparantie' van groot belang in onze dienstverlening. Continu inzicht in de onderliggende portefeuille hoort daarbij', aldus Jaco Aardoom, Managing Director. 


Virtual Affairs heeft op basis van haar product InvestmentRight in korte tijd apps ontwikkeld die die aanvullende service kunnen bieden. 'Hof Hoorneman loopt met deze app in een klap voor op de markt als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en transparantie', licht Annelie van den Boomen, Business Developer Investments bij Virtual Affairs, toe.


verdere uitbreiding

De huidige versie van de app is volgens Aardoom slechts een eerste stap. 'We breiden onze digitale services verder uit. Het oogmerk is daarbij om vooral extra service en gemak te bieden aan onze huidige klanten. Zij zijn ons uitgangspunt.' Virtual Affairs blijft als strategisch partner en ontwikkelpartij betrokken bij de verdere uitbreiding.