HomeQgo komt met innovatieve woningscan

11-04-2019 (11:18) - Tech

HomeQgo introduceert de innovatieve woningscan en staat daarmee klanten bij met advies om hun huis te verduurzamen. Uit onderzoek van het platform blijkt dat 62 procent van de bezoekers vooral willen besparen op energielasten. Daarom werkt HomeQgo nu samen met Greenchoice.

 

Met de innovatieve woningscan van HomeQgo krijgen consumenten antwoord op hun vraag waar ze moeten beginnen met het verduurzamen van hun woning. Na het beantwoorden van enkele simpele vragen laat de online woningscan zien hoe energiezuinig het huis is en krijgen klanten advies over welke maatregelen het beste passen bij de woning.


De online tool brengt kosten, opbrengsten en terugverdientijd overzichtelijk in beeld. Zo zien klanten direct het financiële voordeel. Pepijn Post, Managing Director van HomeQgo: 'We bieden de snelste en makkelijkste weg naar de juiste oplossing voor het verduurzamen van een woning. HomeQgo is een platform dat woningeigenaren, installateurs, fabrikanten en consumenten efficiënt bij elkaar brengt. In dat spectrum is Greenchoice natuurlijk een geweldige aanvulling. Zij staan echt voor een vergroening van ons energieverbruik.'