Hyarchis gebruikt AI voor documentbeheer

14-02-2019 (09:45) - Tech

Hyarchis heeft vier praktische tools gelanceerd voor documentbeheer. Op basis van Artificial Intelligence geven Hyarchis Classify, Blurrify, Search-it en Check-it een nieuwe dimensie aan informatie zoeken, ontsluiten en lezen. 


Adriaan Hoogduijn, COO bij Hyarchis: 'We signaleren dat onze klanten veel tijd kwijt zijn aan het juist archiveren van documenten en het minimaliseren van data op persoonsgebonden documenten. Dankzij onze vier nieuwe tools op basis van AI kunnen we onze klanten ontzorgen. Zo halen zij het maximale uit hun digitale archief en voldoen zij aan de laatste wet- en regelgeving.'


vier tools

Zo zorgt Hyarchis Classify voor een geautomatiseerd inzicht in de inhoud van het archief, waar Hyarchis Blurrify persoonsgevoelige gegevens onleesbaar kan maken. Daarnaast is het met Hyarchis Search-it mogelijk om documenten automatisch uit te lezen, zodat het originele archief intact blijft terwijl de inhoud van gescande documenten volledig doorzoekbaar wordt. Met Hyarchis Check-it wordt vervolgens bekeken of er documenten bij zitten die niet toegestaan zijn of niet in het juiste dossier zitten. Documenten die verkeerd gearchiveerd zijn, worden voor handmatige verificatie aangeboden.