iCloud voor opslaan van spullen maakt sterke groei door

29-05-2018 (09:47) - Tech

Ontspullen, dat wil de meeste mensen nog niet erg lukken, en daarom is het voor veel consumenten handig dat bijvoorbeeld de kerstballen ergens opgeslagen kunnen worden. Inbox Storage heeft een app in elkaar gezet waarmee je handig opslagruimte kunt vinden. En die opslagruimte hoeft helemaal niet dicht bij huis te zijn, werd ontdekt. 


De app werd lanceerde anderhalf jaar gelanceerd met de spoftware van Hubspot. Er is meteen ingeet op het schrijven van content met bereik, hoewel dat over een onderwerp als spullen opslaan wel een uitdaging is. Ook is sterk ingezet op Google Adwords, waardoor consumenten snel uitkomen bij Inbox Storage.

 

opslag meer ruimte

Volgens Inbox Storage gaat het nu hard, want het aantal bezoekers is sinds de digitalisering van het product bijna verdrievoudigd, met dezelfde conversie naar het aantal klanten. En dat doet Hubspot, met hun CRM-systeem ook goed.  In deze customer case over de groeicijfers die Inbox Storage met behulp van de Hubspot software realiseerde staan alle goede cijfers op een rij.