Infor kondigt AI-platform aan

Infor kondigt AI-platform aan

12-07-2017 (09:35) - Tech

Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, introduceert Coleman, een Artificial Intelligence (AI) platform voor Infor CloudSuite-applicaties.


Het platform werkt op de achtergrond van een applicatie aan het verbeteren van processen door middel van datamining en machine learning. Denk aan processen rond voorraadbeheer, transportroutes en het voorspellen van onderhoud. De AI-gedreven aanbevelingen helpen gebruikers om sneller slimme zakelijke beslissingen te nemen.
 

efficiënter

Coleman fungeert als een slimme AI-partner die het werk van gebruikers aanvult. Het platform gebruikt daarvoor natural language processing (NLP) en beeldherkenning en helpt mensen om technologie efficiënter te gebruiken. 
 

complexe beslissingen

“Infor besteedde diverse jaren aan het automatiseren van processen die vaste regels volgen, zoals boekhoudkundige en productieprocessen. We maken nu gebruik van machine learning en dankzij toegang tot grote hoeveelheden gegevens kunnen we gebruikers nu ook helpen met minder gestructureerde processen, zoals complexe beslissingen, gesprekken en voorspellingen,” aldus Charles Phillips, CEO van Infor.