Jong techtalent maakt kans op plek in T500

14-02-2019 (10:16) - Tech

De inschrijvingen voor de T500 zijn geopend, zo maken TNW en Accenture vandaag bekend. Op de jaarlijkse shortlist zijn straks de meest getalenteerde mensen onder de 26 jaar te vinden die werkzaam zijn in de Nederlandse digitale industrie. 


Wie de lijst behaalt, wint bovendien een ticket voor TNW Conference op 9 en 10 mei in Amsterdam. Daar kunnen de jonge talenten een programma bijwonen bestaande uit presentaties van internationale bedrijven als Google, Ford en National Geographic. Het programma is onderverdeeld over 11 thema’s, waaronder AI, blockchain, marketing en design.


T500-leden krijgen daarnaast de kans om deel te nemen aan speciale Talent Sessions georganiseerd door leidinggevenden van toonaangevende bedrijven en internationale merken. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 25 maart aanmelden, waarna de aanvragen worden beoordeeld door een panel van experts. De definitieve shortlist wordt op 29 maart aangekondigd op de website.


startschot

Marc Rozenveld van Accenture: 'Als een talent-gedreven bedrijf zijn we erg trots dat we de ontwikkeling van ambitieus jong talent in de digitale industrie op deze manier kunnen steunen.' Patrick de Laive, TNW, voegt toe: 'T500 is een startschot voor jong, lokaal talent gebleken, door hen de kans te bieden een evenement van wereldklasse bij te wonen, te leren van de besten, hen in de schijnwerpers te plaatsen en hun succes te vieren.'