Label A gaat app ontwikkelen voor DPD

Label A gaat app ontwikkelen voor DPD

09-02-2021 (15:23) - Tech

Digital product agency Label A en pakketverzender DPD Nederland zijn na een uitgebreid aanbestedingsproces een samenwerking overeengekomen. Label A gaat voor de chauffeurs die voor DPD rijden een app ontwikkelen die DPD moet gaan helpen het bezorgproces te verbeteren.

Label A is gespecialiseerd in het branden, designen en ontwikkelen van custom digitale producten zoals mobiele apps en digitale platforms. De doorslaggevende factor voor DPD om voor Label A te kiezen was de combinatie van zowel creativiteit, technische kennis en ervaring in het agile ontwikkelen van op maat gemaakte mobiele apps. Voor DPD gaan zij een digitaal product realiseren die een bijdrage gaat leveren aan het verbeteren van het logistiek proces van DPD.
 
Innovatie
DPD Nederland is onderdeel van DPDgroup, het grootste internationale pakketbezorgingsnetwerk in Europa. Door innovatieve technologieën en lokale kennis biedt DPD de best mogelijke ervaring voor zowel verzendende als ontvangende klanten. DPD’s toonaangevende Predict service zet de nieuwe standaard in de bezorging van pakketten. Klanten worden in detail geïnformeerd over het tijdvak van één uur waarin bezorging plaatsvindt.