LiveChat Service neemt Cobrowser over

27-08-2018 (13:15) - Tech

LiveChat Service versterkt met de overname van het Groningse Cobrowser zijn positie in de Benelux. Door de samenvoeging wordt klanten voortaan een totaaloplossing aangeboden. LiveChat Service beschikt nu over eigen chat software én developers en zal naast het premium merk Cobrowser een nieuw merk gaan ontwikkelen met de naam Knowler.io.


Cobrowser staat al bijna tien jaar bekend in de markt vanwege hun zeer stabiele en sterk beveiligde software. De software van het Groningse bedrijf wordt al gebruikt door gerenommeerde klanten als Delta Lloyd, Waternet, Reaal, CZ Groep, NLE, PontMeyer en Leaseplan.


LiveChat Service neemt Cobrowser volledig over. De huidige werknemers van Cobrowser worden onderdeel van LiveChat Service en blijven vanuit Groningen opereren. De directie, bestaande uit Frank Leegstra en Jeroen Mahler, blijft de eerste periode gecommitteerd voor raad en advies.


Totaalleverancier 

Nick Blom, CEO LiveChat Service: ‘’We zijn heel trots en blij met de overname van Cobrowser. Ook met het feit dat de directie zich nog voor een langere periode aan de start van ons gezamenlijke avontuur verbindt. De overname maakt het mogelijk om als LiveChat Service steeds meer een totaalleverancier te worden van bemanning, software en data.’’