Locomizer en HERE Technologies samen in data locatiegegevens

26-07-2018 (15:13) - Tech

Als advertenties het juiste publiek op het juiste moment bereiken, profiteren zowel adverteerders als consumenten hiervan. Daarom werken Locomizer en HERE Technologies nu samen om de kracht van locatiegegevens en segmentatie van doelgroepen te combineren.


Alexei Poliakov, CEO en medeoprichter van Locomizer: “Bedrijven zoeken voortdurend naar manieren om segmentatie te bevorderen en methodes voor marktinzicht te verbeteren met behulp van dynamische gegevens. HERE data met zijn wereldwijde dekking en inzichten helpt ons om onze internationale groei te versnellen en diverse branches te voorzien van consistente en nauwkeurige informatie voor hun advertentiecampagnes.” 


Herve Utheza
, Hoofd Media, Advertising & Telco bij HERE: “Locomizers benadering van datawetenschap verandert de manier waarop de interactie van mensen met hun omgeving begrepen en ontdekt wordt. De combinatie van uitgebreide, nauwkeurige locatiegegevens en de manier waarop Locomizer naar het gedrag in buurten kijkt, creëert koppelingen tussen ruimtes, waarin merken creatiever reclame kunnen maken en consumenten buitengewoon tevreden zijn.”