Managementnetwerk Workfront ook in Europa van start

Managementnetwerk Workfront ook in Europa van start

07-09-2020 (09:35) - Tech

Kenniswerkers in de IT en marketing, lopen zelden in de pas met de bedrijfsstrategie; met de verschillende bedrijfsplannen en klantprojecten; met elkaar en hun talenten; en met de beschikbare middelen. Het Workfront work management-platform is daarom uitgebreid met ´Align´, dat mensen en werkgroepen in lijn laat werken met de bedrijfsdoelen en met elkaar; en met ´Scenario Planner´, dat de plannen zelf in lijn brengt met elkaar; met de mensen; en met de middelen.
 
In de VS is Workfront al groot geworden met work management-oplossingen, mede dankzij naadloze koppelingen (API´s) met Adobe en Salesforce, en de samenwerking met de cloud-platformen van Microsoft, Google en Amazon (AWS).
 
Paige Erickson is recent aangesteld als managing director om een vergelijkbare marktpositie in Europa te bereiken: ”Dienstenleveranciers gebruiken systemen voor hun klanten, financiën en personeelszaken. Het is onze missie dat zij door het Workfront work management-platform ook een ´centraal zenuwstelsel´ voor hun kenniswerk aanleggen.”