Merkle is Premier Partner in het Adobe Exchange Programma in EMEA

Merkle is Premier Partner in het Adobe Exchange Programma in EMEA

03-12-2020 (12:41) - Tech

Merkle en Adobe hebben deze week de volgende stap gezet in hun samenwerking door de toekenning van Merkle als Premier Partner in het Adobe Exchange Programma in de EMEA-regio. Het partnership richt zich op het bouwen van volledige klantprofielen via het Adobe Experience Platform voor segmentatie en activatie over de verschillende kanalen heen.
 
Het Adobe Exchange Programma is ontwikkeld om de samenwerking tussen Adobe en de partners te stimuleren en de klanttevredenheid te verhogen door integraties en applicaties te bouwen die de waarde van Adobe oplossingen vergroten. Premier Partner is het hoogste samenwerkingsniveau binnen het Adobe Exchange Programma.
 
Customer Experience Management (CXM) bureau Merkle is het eerste bedrijf dat door Adobe geaccrediteerd wordt voor dit aanbod en zet daarmee de volgende stap als autoriteit op het gebied van de integratie van het Adobe Experience Platform in marketingstrategieën. Dit betekent dat Merkle’s relatie met Adobe is uitgebreid tot partner, klant én provider.
 
Dit nieuws volgt op de erkenning van Merkle eerder dit jaar als een vooraanstaande Specialised Partner voor zeven Adobe producten. Merkle is al jaren een Adobe partner en was het eerste bedrijf in de EMEA-regio dat het Adobe Experience Platform in een productieomgeving lanceerde. Merkle is onderdeel van dentsu en de toekenning van het Premier Partnership volgt op een groter netwerkbreed partnership van den