Nieuwe digitale sportscommunity SportsLink

22-06-2021 (13:09) - Tech

Benito Maij, judo bondscoach en Stefan Kraft van Ermel, eigenaar van Comeback sports slaan de handen in één en zetten een nieuw sportplatform op: SportsLink. Hun twee visies kwamen bij elkaar en zo ontstond er een idee: een kennisgedreven platform in de vorm van een app waar sporters, sportliefhebbers, bonden, verenigingen, coaches en experts samenkomen om met elkaar in verbinding te komen en kennis te delen, zodat zij het maximale uit hun passie voor de sport kunnen halen.

Het nieuwe platform van 2021 is dé manier voor sporters om met elkaar, coaches en diverse experts in verbinding te komen. In de sportbranche is co-creatie nodig om te groeien en elkaar te kunnen versterken. Dit is waar SportsLink op inspeelt met de drie domeinen kennis, corporate en sociaal. SportsLink wordt daarom het grootste sportkennis en -nieuws platform op internationaal niveau.
 

Sustainable Devlopment Goals

Doordat de sporters kennis opdoen en connecties kunnen maken in SportsLink worden zijzelf, hun ouders, trainers, verenigingen en bonden ondersteund. De experts delen hun kennis en komen zo in contact met de sporters, die voor hen potentiële klanten vormen. De duurzame verbinding, zoals deze genoemd wordt, draagt net zoals kwalitatieve kennisdeling en de innovatie met een digitale infrastructuur bij aan drie van de Sustainable Development Goals (SDG's).