Nieuwe Nintendo-games voor Fire Emblem

19-01-2017 (12:53) - Tech

Nintendo is bezig met de ontwikkeling van diverse games voor de populaire strategy-RPG-franchise Fire Emblem. Dit maakte het bedrijf vandaag bekend. Het gaat om een nieuwe game voor smart devices, twee nieuwe games voor Nintendo Switch en diverse nieuwe games voor de Nintendo 3DS-systemen.


Fire Emblem Heroes 
Een originele strategy-RPG over twee koninkrijken die een bittere strijd leveren. Spelers nemen de rol aan van een summoner en bouwen hun legers op door Fire Emblem-helden uit de volledige serie op te roepen. Het spel is op maat gemaakt voor een mobiele ervaring. Fire Emblem Heroes is verkrijgbaar als gratis download met opties voor aanvullende aankopen.
 
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia 
Het tweede deel in de Fire Emblem-serie, Fire Emblem Gaiden, verscheen in 1992, exclusief in Japan. Nu wordt de klassieker ook buiten Japan beschikbaar op de Nintendo 3DS. Het spel is gebaseerd op het origineel uit 1992, maar dan opnieuw gemaakt, op een grotere schaal, met een moderne twist. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is vanaf 19 mei verkrijgbaar op de Nintendo 3DS-systemen. Meer details worden later onthuld.
 
Fire Emblem Warriors
Fire Emblem bundelt de krachten met de Warriors-serie van KOEI TECMO GAMES: is in ontwikkeling voor zowel de Nintendo Switch als de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. Er wordt aan gewerkt door hetzelfde team datHyrule Warriors maakte en verschijnt komende herfst.
 
Fire Emblem op Nintendo Switch
Voor het eerst sinds Fire Emblem: Radiant Dawn op de Wii wordt een nieuw deel in de Fire Emblem-serie ontwikkeld voor een tv-systeem van Nintendo, met de optie om ook portable te spelen. De nieuwe game zal in 2018 verschijnen. De Nintendo Switch is te koop vanaf 3 maart.
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.