Proud Nerds en Isatis Group gaan strategische samenwerking aan

10-04-2019 (13:05) - Tech

Proud Nerds en Isatis Group besluiten een strategische samenwerking aan te gaan. De twee bedrijven, beide gevestigd in Nijmegen, zien versterkingen op meerdere fronten en verstevigen hun marktpositie binnen de IT-wereld en op de arbeidsmarkt in Nijmegen en omstreken.


Proud Nerds is door verschillende overnames in een zeer korte tijd gegroeid naar een allround IT-bedrijf van 60+ professionals. Proud Nerds is een digital agency en bestaat uit Proud Professionals en Proud Services. Binnen Proud Professionals vallen; website-ontwikkeling, webapps en software development. De activiteiten binnen Proud services bestaan uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support. De kracht van Proud Nerds is het uitzetten van de digitale koers in partnership met haar klanten. 
 
 
Isatis Group is een ICT-bedrijf waar 200 professionals binnen meerdere business units werken aan unieke klantoplossingen. Met een oorsprong in softwareontwikkeling zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een strategisch partner van diverse ondernemingen en toonaangevende klanten. Iedere businessunit is product georiënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om online marketing, design, software development, cybersecurity of big data: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig! Zij houden kantoor aan het Keizer Karelplein in Nijmegen.
 

Eigenaren Jack van Poll en Aljosja Vos (Isatis Group) en Michiel Koopman, algemeen directeur en aandeelhouder van Proud Nerds, zien veel voordelen in deze strategische samenwerking. De expertises van beide bedrijven zijn complementair aan elkaar waardoor ze een nóg stevigere marktpositie kunnen verwerven. Er zijn veel raakvlakken, maar ook evenveel aanvullingen. “We zijn erg blij met deze strategische samenwerking, hiermee zetten we de volgende stappen in de ontwikkeling van ons bedrijf en met name op het delen van kennis en kunde, samenwerking op de arbeidsmarkt en de uitwisseling van resources”, aldus Michiel Koopman.