Renoon start inspiratie-functie en openbaart ambassadeurs

08-06-2021 (16:17) - Tech

Het duurzame modeplatform Renoon lanceert de nieuwe functie ‘Open profiles’ waarbij de profielen van een aantal bekende ambassadeurs uit de duurzame sector openbaar worden en toegankelijk voor andere gebruikers.
 
Renoon is een online platform dat duurzame mode-producten samenbrengt. Via de app kunnen stijl en persoonlijke duurzaamheidswaarden eenvoudig in een zoekopdracht worden gecombineerd. Door het aanbod van verschillende merken samen te brengen op één plek kunnen gebruikers makkelijk duurzame collecties vinden van hun favoriete merken, maar ook nieuwe labels ontdekken die produceren volgens hun persoonlijke waarden.
 

Inspiratie-functie

Via de open profielen kunnen geregistreerde gebruikers van de app zien welke onderwerpen en waarden binnen duurzaamheid belangrijk zijn voor die bewuste ambassadeurs en welke merken en items door hen geliefd zijn. Renoon hoopt met de nieuwe functie gebruikers nog meer te inspireren en een verdere brug te slaan tussen duurzame producten en de persoonlijke waarden van consumenten. De eerste ambassadeurs die live gaan met het open profiel zijn onder anderen oprichter van ZAZI Vintage Jeanne de Kroon, designer & trend-consultant Silvia Stella, het feministische milieuplatform Chicks for Climate en oprichter van The Slow Label Anna Laura Kummer.