Rotterdam Ahoy en OMEN by HP slaan handen ineen

21-05-2019 (15:43) - Tech

OMEN by HP is presenting partner van Rotterdam Ahoy tijdens de DreamHack Rotterdam van 2019. Het merk is al betrokken bij verschillende DreamHack evenementen overal ter wereld. Deze nieuwe samenwerking moet een brug slaan tussen de online community en live evenementen waarbij gamers komen om te spelen, strijden en elkaar aan te moedigen. 


Tijdens het evenement zullen internationale esports teams spelen op OMEN by HP hardware op het hoofdpodium. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor bezoekers om samen of tegen influencers te gamen bij de HP stand. 


'We zijn vereerd dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met OMEN by HP. Als gepassioneerde supporters van de gaming community, zijn ze een perfecte match', aldus Jolanda Jansen, CEO van Rotterdam Ahoy. 'OMEN by HP staat bekend om kwaliteit, innovatie en een diepe betrokkenheid bij gamers. We kijken ernaar uit om samen met hen ervoor te zorgen dat DreamHack Rotterdam onvergetelijk wordt.' 


gamers samenbrengen

'We introduceerden ons OMEN by HP-merk om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van gamen, ongeacht gender of culturele achtergrond. Hoewel een groot deel van gaming online plaatsvindt, zoeken we altijd manieren om gamers samen te brengen', stelt Hjalmar van Veen, General Manager Computing HP Nederland.


DreamHack Rotterdam vindt van 18 tot en met 20 oktober plaats.