Sony lanceert BRAVIA CORE Pure Stream service in de Benelux

07-04-2021 (15:38) - Tech

Sony introduceert woensdag 7 april de BRAVIA CORE streaming service in de Benelux. BRAVIA CORE biedt een selectie van de nieuwste filmreleases, blockbusters en filmklassiekers. Deze service biedt volgens Sony het beste op het gebied van streamen en wordt exclusief gelanceerd voor de nieuwe BRAVIA XR-tv’s.
 
BRAVIA CORE komt voort uit een samenwerking met Sony Pictures Entertainment (SPE) en brengt entertainment en technologie samen. Deze service is speciaal ontwikkeld om Sony tv consumenten speelfilms en andere content in ultieme beeldkwaliteit te bieden.
 
Een aantal speelfilms worden standaard meegeleverd op alle nieuwe BRAVIA XR-modellen. Dit voor onder meer de MASTER Series A90J4K HDR OLED-tv's en de X90J4K HDR Full Array LED-tv’s. Consumenten van deze tv’s kunnen genieten van een selectie van enkele van nieuwe en klassieke SPE titels en de grootste IMAX Enhanced-collectie. BRAVIA CORE is de eerste tv met Pure Stream technologie voor een vrijwel lossless, UHD BD-equivalente kwaliteit met streamingsnelheden tot 80 Mbps.