Speakap is startupfase ontgroeid

30-01-2018 (10:53) - Tech

Nu Speakap tot de 5,1% snelstgroeiende bedrijven van Nederland hoort, maakt de app zich op voor een scale-up naar het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De startupfase is definitief verleden tijd.

grote successen

In 2017 groeide Speakap voor het derde jaar op rij met meer dan 2017. De voormalig startup van het jaar werd vorig jaar door ABN-AMRO beloond met een award voor Beste Retail Innovatie. De maandelijkse omzet vertienvoudigde en investeringsfonds Walvis Participaties verkocht zijn aandelenbelang. Plots was het bedrijf volwassen. 

verbinden

Grote merken heb sinds de oprichting in 2011 hun weg naar de interne communicatieapp gevonden. Onder andere G-Star, Rituals, ANWB, Hudson’s Bay en SuitSupply gebruikten de app om hun organisatie te stroomlijnen. Erwin van der Vlist, co-founder: ‘De app verbindt medewerkers vanuit alle delen van de organisatie en zorgt daarmee voor een lager ziekteverzuim, lager verloop en hogere productiviteit.’ Er lijkt dan ook weinig twijfel dat het Speakup trucje ook in het buitenland zal aanslaan.