Speakap lanceert in Engeland

24-04-2018 (14:52) - Tech

Speakap, het interne communicatie platform voor bedrijven, is officieel gelanceerd in Groot-Brittannië. Onlangs nog haalde Speakap een investering binnen van 12,5 miljoen euro. De uitbreiding naar de Britse markt is voor het bedrijf een belangrijke stap.


Groot-Brittannië is nu het zesde land waar Speakap een kantoor heeft. Het zit ook al in behalve Nederland, in Spanje, België en Brazilië. Speakap heeft op dit moment ruim 300 klanten verspreid over 27 internationale markten. 

 

nieuw team Engeland

Voor de lancering in Groot-Brittannië is een nieuw team samengesteld van sales en marketing mensen onder leiding van Managing Director Guy Chiswick. Co-founder en Managing Director, Erwin van der Vlist: “Dit is een belangrijke dag voor Speakap. We zijn snel gegroeid in slechts een paar jaar tijd en met de uitbreiding naar Groot-Brittannië wordt die groei voortgezet. We zijn erg blij dat we Guy aan boord hebben. De goede resultaten die hij in het verleden behaalde omtrent het lanceren en ontwikkelen van digitale bedrijven zijn essentieel voor het succes van de verdere groei van Speakap.” 

 

hoe het werkt

De technologie van het platform maakt het mogelijk dat medewerkers iedereen in de organisatie kunnen bereiken en daardoor verloopt de communicatie niet alleen meer van het management naar ondergeschikten. Penny Grivea, Managing Director UK Rituals: “We gebruiken Speakap om onze medewerkers te inspireren, informeren en stimuleren. Het grote voordeel is dat belangrijke berichten direct aan alle medewerkers kunnen worden verstuurd. Voordat we Speakap hadden, hadden we die mogelijkheid niet.” De app kan gebruikt worden in de eigen huisstijl en lijkt op persoonlijke sociale media.