Techbedrijf Bynder stapt in groeimarkt met gratis software

25-07-2017 (16:08) - Tech

Bynder lanceert nieuwe software: Orbit. Met Orbit ontsluit het softwarebedrijf zijn beheer- en brandingsoftware voor het MKB en marketingteams. De nieuwe software helpt bedrijven met hun digital asset management (DAM): het opslaan, beheren en distribueren van digitale bestanden. Orbit wordt gratis op de markt gebracht. 


marketingteams, freelance ontwerpers en reclamebureaus

Een jaar geleden kreeg Bynder een investering van ruim 20 miljoen euro. Dankzij deze investering kan het Amsterdamse bedrijf zich nu met producten als Orbit op nieuwe doelgroepen richten. Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “We merken dat er veel vraag is naar producten die wij op enterprise-niveau aanbieden. Waar merken als Puma en KLM baat hebben bij strak beheer van campagnes en bestanden, geldt dat natuurlijk ook voor bijvoorbeeld kleine marketingteams, freelance ontwerpers en reclamebureaus.”

Bynder zet Orbit als gratis product in de markt. “De groeiende vraag naar digitale content biedt kansen voor marketeers. De uitdaging zit echter in goed beheer en toegankelijkheid van deze content. Orbit maakt hier korte metten mee en zorgt dat iedereen binnen een organisatie alle digitale bestanden gemakkelijk kan vinden, gebruiken en delen", aldus Hall.


direct inzetbaar bij ongelimiteerd aantal gebruikers 

Benieuwd naar Orbit? Meld je hier aan voor de pre-signup. Orbit is meteen gereed voor gebruik en biedt een ongelimiteerd aantal gebruikers en 100GB gratis opslag om te gebruiken met collega’s en teams.