The Student Hotel lanceert TSHLIFE app

22-08-2018 (12:58) - Tech

Gasten verwachten dat een hotel-app een kamer reserveert en een stadsgids aanbiedt, maar The Student Hotel (TSH) heeft een digitaal platform gecreëerd dat de guest experience naar de next level brengt - TSHLIFE.


Deze app maakt het niet alleen mogelijk om te checken of er nog wasmachines beschikbaar zijn, om een extra housekeeping aan te vragen, of om je hotelrekening te managen. De app kan nook worden gebruikt om je hotelkamer of shared bicycle te openen, om aanbevelingen voor evenementen van mensen met dezelfde intresses te bekijken, kamers voor een semester of summer school te boeken of zelfs om een baan te vinden.
 

Co-living en co-working maatje

Charlie MacGregor (CEO The Student Hotel): “De meeste hotel-apps worden niet meer gebruikt nadat een gast heeft uitgecheckt, TSHLIFE is een persoonlijk co-living en co-working maatje. Het verbindt al zijn gebruikers voor altijd met al onze locaties. Om ze te inspireren, te helpen of om mensen met dezelfde interesses met elkaar in contact te brengen." TSHLIFE verbetert de bezoekerservaring en versterkt de missie van TSH: het vormen van een Complete Connected Community. Naast de basics die je kunt verwachten van een hotel-app, helpt TSHLIFE gasten om verbindingen te maken en een grotere wereld te ervaren.
 
“Vanaf het moment dat een student zich incheckt tot de dag dat hij of zij begint met werken en daarna. Hoe gaaf is het dat een student die in september nog aan een Masterstudie begint in Den Haag, zich kan inschrijven voor summer school in Barcelona of zichzelf voor het volgende schooljaar kan verzekeren van een stageplaats bij een startup binnen TSH Berlijn? Allemaal door middel van TSHLIFE."
 

miljoen mensen

TSHLIFE wordt in september 2018 officieel gelanceerd is beschikbaar voor iOS en Android. De app is aanvankelijk alleen toegankelijk voor de TSH-community, die uit 4.000 studenten bestaat, vervolgens ook voor een groep van 70.000 alumni en uiteindelijk ook voor de co-living en co-working locaties en hotelgasten. De verwachting is dat de community binnen vijf jaar uit 1 miljoen mensen zal bestaan.
 
TSHLIFE is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.