Toch weer nieuwe brillen voor SnapChat

12-04-2018 (14:19) - Tech

De eerste fotobril van Snapchat die in 2016 werd gelanceerd was zo populair, dat hij binnen de kortste keren was uitverkocht. Het gerucht gaat dat er binnenkort een nieuwe versie op de markt komt, hoewel bij de tweede batch brillen die werd geproduceerd wordt gezegd dat ze allemaal nog ergens in een fabriek in China liggen, want toen had SnapChat er weer juist teveel van laten maken. 


De laatste geruchten zijn dat er niet één, maar twee nieuwe modellen op de markt komen. Een goedkopere versie en een duurdere variant van driehonderd dollar, met twee camera's en GPS.

 

overleven

Snapachat is druk op zoek naar nieuwe verdienmodellen, omdat Instagram veel gebruikers wegkaapt, en de invloed van het medium ook achteruit loopt. Zo waren gebruikers erg ontevreden over de laatste update waarbij opeens een onderscheid werd gemaakt tussen bekende mensen en je vriendennetwerk. Ook heeft de oproep van zangeres Rihanna om SnapChat te verwijderen nadat daar een advertentie werd getoond waarin je haar virtueel een mep kon verkopen het bedrijf geen goed gedaan.