Truth or dare app: als dat maar goed gaat

30-05-2017 (12:03) - Tech

Tech-website DutchCowboys meldt dat er een app komt die gebruikers gaat betalen voor het uitvoeren van opdrachten van een truth or dare app genaamd Pickle. Het idee is afkomstig van de film Nerve, die draait om eenzelfde app.
 
In de film krijgen mensen gewaagde opdrachten binnen via een app. De hoofdpersonages raken verwikkeld in een web van deze opdrachten die steeds verder gaan. Met name thrillseekers en mensen die weinig schaamte kennen, kunnen veel geld verdienen met een app, aangezien ook in het spel truth or dare de opdrachten uitdagend, spannend en bij tijd en wijlen ook een tikkie gênant van aard zijn. 
 
De makers van Pickle betaalt mensen voor het uitvoeren van opdrachten die zo geformuleerd zijn dat je ze kunt uitbesteden aan anderen: het zoeken van een stageplek, iemand vinden om mee te tennissen of gewoon een klusje gedaan krijgen, zo meldt DutchCowboys. 
 
De website merkt terecht op dat een dergelijke app uit de hand kan lopen. Mensen zijn in staat om bijzonder stomme dingen te doen. En als zelfs een relatief onschuldige app als Pokemon Go al tot aanzienlijke problemen leidt, dan hou je bij een app als Pickle wel je hart vast.
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

DutchCowboys