Tweakers Gaming Live volgende week van start

02-11-2018 (13:17) - Tech

Van 9 tot en met 11 november staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van gaming, met een e-sportstoernooi, een grote game-expo en een driedaagse lanparty. Op Tweakers Gaming Live zien de bezoekers hoe professionele gamers tegen elkaar strijden en beleven zij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gamehardware.

 
Tijdens Tweakers Gaming Live spelen de beste teams van Nederland verschillende toernooien. De drie e-sportstoernooien zijn Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone en League of Legends. De Nederlandse e-sportstop strijdt hier voor de prijzenpot. 


Expo

Op de Expo zijn vooral veel games en gamehardware te vinden. Op de beursvloer kan de nieuwste hardware geprobeerd worden en kunnen verschillende nieuwe e-sportsgames gespeeld worden. ASUS verzorgt als mainpartner op de expo een Fortnite-toernooi en is aanwezig met een Republic of Gamers-stand. Naast alle hardware en games is er plek voor cosplay, indiegames en gamestreams.


Racen

Ook raceliefhebbers komen op Tweakers Gaming Live aan hun trekken. Er zijn verschillende professionele racesimulatoren aanwezig waarmee iRacing wordt gespeeld. Ziggo parkeert tijdens Tweakers Gaming Live zijn eBattle-truck in de Brabanthallen, zodat bezoekers de kans krijgen om het tegen elkaar op te nemen in de officiële F1-game van Codemasters. De Ziggo eBattle F1-truck is gevuld met F1-simulatieopstellingen.


Bekijk hier het volledige programma van Tweakers Gaming Live