Tweede Game Mania Concept Store van start in Utrecht

25-07-2018 (10:33) - Tech

Gamespeciaalzaak Game Mania opende afgelopen zaterdag haar tweede compleet vernieuwde winkel in Nederland. BN'ers en duizenden gamers verzamelden zich dit weekend in Hoog Catharijne in Utrecht om de opening bij te wonen.
 

Gamers konden onder andere op de foto met de populaire game-Youtuber JoostSpeeltSpellen tijdens een meet & greet, meedoen aan een Fortnite Challenge en games met scherpe kortingen scoren.
 

Ontmoetingsplek voor gamers

De nieuwe vestiging in Utrecht is niet alleen een gamewinkel maar ook een ontmoetingsplek voor gameliefhebbers. De opening van deze futuristische Concept Store is het resultaat van Game Mania's nieuwe visie om gamers samen te brengen door middel van de ultieme gamebeleving. Vandaar dat er in de nieuwe winkel actief wordt ingezet op het organiseren van toernooien en evenementen waar gamers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen gamen op een grote Gameboxx-unit met een gigantisch LED-scherm.
 

In de Concept Store vinden gamers naast het gehele assortiment ook een touchscreen waarop ze zowel nieuwe als aankomende gamereleases kunnen zien. Gameliefhebbers kunnen ook direct kijken of hun favoriete game op voorraad is in het winkelmagazijn of een pre-order plaatsen voor een aankomende game om exclusieve voordelen te scoren. Game Mania biedt hiermee een nog dieper en specialistischer gameportfolio aan en is er tegelijkertijd meer ruimte op de winkelvloer om te gamen. 
 
 
De hypermoderne Concept Stores van Game Mania blijken een schot in de roos. “Na het succes van de opening van onze Concept Store in Amsterdam hadden we niet durven dromen dat we dit konden overtreffen met de opening in Utrecht”, aldus Kris Lenaerts, CEO van Game Mania. “Het is echt fantastisch om te zien dat er zoveel gamers vandaag een bezoek hebben gebracht aan onze Concept Store in Utrecht. Dit laat zien dat onze visie om gamers samen te brengen aan de hand van game-evenementen en gametoernooien werkt."