Veilig en onbeperkt internetten met Mondicons We.Stream

12-12-2017 (12:16) - Tech

Tijdens 's werelds grootste techbeurs CES in Las Vegas lanceert Mondicon een veilige mobiele WiFi-hotspot, voorzien van ingebouwde Cloud-SIM technologie. Het product heet We.Stream en is straks in meer dan 100 landen beschikbaar. 
 

StartupDelta

We.Stream maakt het mogelijk om overal veilig en onbeperkt te internetten. Dankzij het innovatieve karakter is de nieuwe service geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta delegatie onder leiding van Prins Constantijn. Het Holland Paviljoen neemt een prominente plek in op Eureka Park, de plek waar tijdens CES innovaties en technologieën worden gepresenteerd.
 

reizigers

Jurgen ter Hoeve (CCO): ‘We.Stream richt zich op intercontinentale reizigers, multinationals en resellers. Het gebruik van internet op een smartphone, tablet of laptop in andere continenten, is door de hoge roamingkosten meestal erg duur. Veel mensen maken daarom in het buitenland gebruik van publieke WiFi-hotspots. Maar het verbinden met publieke WiFi-netwerken is zeer riskant. Ze worden vaak door hackers gebruikt om informatie te onderscheppen. We.Stream biedt hiervoor de oplossing.’ Het device heeft de afmeting van een smartphone en heeft een accu die tot 15 uur mee gaat. We.Stream kan tevens als powerbank fungeren zodat smartphones en tablets veilig kunnen worden opgeladen.