We Adapt lanceert cloud editor voor samenstellen dynamische video's

17-10-2018 (09:38) - Tech

We Adapt lanceert vandaag een cloud editor, waarmee dynamische video’s kunnen worden samengesteld. Hiermee kunnen video-advertenties geautomatiseerd en schaalbaar aangepast en doorvertaald worden naar verschillende versies en formaten.


Met de doorontwikkeling van het platform is de techniek nu als SaaS beschikbaar voor marketeers en bureaus. Dit geeft marketeers de flexibiliteit om altijd de meest optimale video in te zetten, terwijl ze tijd en kosten besparen. We Adapt’s klanten bestaan onder meer uit KLM, Philips en de NS.

 

mogelijkheden

Maarten Boon, oprichter en CEO van We Adapt: “Alle toepassingen van (dynamisch) video adverteren worden mogelijk: snel en geautomatiseerd hoogwaardige versies en formaten creëren, doorlopend testen en optimaliseren én middels data de video inhoudelijk laten aansluiten op de doelgroep: dynamisch adverteren.”


Met de toevoeging van de cloud editor kunnen gebruikers zelf dynamische video creatives samenstellen. Dit gebeurt op basis van een templatesysteem wat tot in detail aangepast kan worden, zodat de video’s in lijn zijn met de huisstijl van het merk en de specifieke campagne. Als dit grid staat, kunnen verschillende versies gegenereerd worden. Hierdoor kunnen bureaus sneller en daardoor meer agile werken. “Ze krijgen nu de juiste tools om zelf snel en geautomatiseerd en schaalbaar verschillende videocreaties te maken én te testen. Hiermee bieden we hen veel meer vrijheid om te doen waar ze goed in zijn: enerzijds te creëren, dan wel het optimaliseren van campagnes”, licht Boon toe.