Wuunder lanceert Dynamische Check-out voor breed aanbod afleveropties

16-06-2021 (12:13) - Tech

Transportmanagentservice Wuunder lanceert vandaag haar nieuwe product: de Dynamische Check-out. De Dynamische Check-out is een applicatie die retailers kunnen implementeren op hun website, waarna zij in staat zijn hun klanten een groot aantal transportservices te bieden.
 
Iedere webwinkeleigenaar kan transportservices selecteren uit zo’n 20.000 opties. Wijzigingen in de service van de vervoerders hoeven winkeliers hierdoor niet zelf bij te houden. Er is altijd een keuze die voldoet aan de wensen van de ontvanger, waardoor de check-outervaring en dus de kranttevredenheid wordt verhoogd.
 

Applicatie ontwikkeld voor standaard webshopsysteem

De Dynamische Check-Out is speciaal ontwikkeld voor iedere retailer. Normaliter is het voor webwinkeleigenaren een grote uitdaging om in deze systemen meerdere transportservices aan te bieden. De Dynamische Check-Out is een applicatie die draait op de server van Wuunder en is op een eenvoudige manier te implementeren in het check-outproces van webshops.
 

Alle informatie up-to-date

De Dynamische Check-Out zorgt ervoor dat alle informatie – zoals levertijd, verzendkosten en de maximale afmetingen en gewichten per service – in het check-out proces automatisch up-to-date blijft, zonder dat de webshop daar zelf wat aan hoeft te doen. Bovendien kun je als webshop je eigen verzendregels instellen, zoals “Gratis verzending boven €50”. De Dynamische Check-out houdt ook rekening met feestdagen en weekendleveringen.