Audax Groep en Homerr bundelen krachten

07-05-2020 (14:33) - Toeleveranciers

Audax Groep en sociaal logistiek netwerk Homerr hebben de krachten gebundeld op het gebied van e-commerce, netwerk en logistiek en zijn een samenwerking gestart voor het duurzaam bezorgen en retourneren van pakketten.
 
Dankzij de samenwerking kan de bezorgcapaciteit van pakketten vergroot worden, zonder dat er meer bestelbussen ingezet hoeven te worden. Zo gaat Audax Logistiek pakketten bezorgen en ophalen bij de aangesloten Homerr ServicePunten in winkels en bij de particuliere Homerr BuurtPunten in Nederland. Inmiddels zijn 100 winkels uit het portfolio van Audax aangesloten bij Homerr.
 
Casper de Nooijer, CEO van Audax Groep laat weten: ‘Audax en Homerr hebben de gezamenlijke doelstelling om zo veel mogelijk logistieke stromen te combineren. Als logistieke retailer kunnen wij door het verhogen van de efficiency zorgen voor een reductie van de CO2-uitstoot.’ Mark-Jan Pieterse, medeoprichter van Homerr vult aan: ‘Samen met Audax zijn we in staat om op een duurzame manier ons hele netwerk van BuurtPunten en ServicePunten te ontsluiten en meer locaties aan te bieden voor buurtgenoten. Door gebruik te maken van bestaande capaciteit voorkomen we dat er extra wielen de weg op gaan en dragen we bij aan een duurzame en betaalbare pakketbezorging in Nederland.’