beMatrix kiest Van Straaten

31-05-2017 (18:24) - Toeleveranciers

beMatrix, producent van kadersystemen voor standbouw, en visual brandingspecialist Van Straaten zijn een samenwerking aangegaan.

Onderdeel van de samenwerking is dat Van Straaten preferred print partner van beMatrix wordt. Daarnaast neemt Van Straaten het Tool-less-framesysteem van beMatrix, een 360 graden-oplossing voor standbouw, op in haar assortiment van visuele communicatie-oplossingen.

respect voor mens en planeet
John Faas
, commercieel directeur bij Van Straaten: “Net als Van Straaten heeft beMatrix integriteit en respect voor mens en planeet hoog in het vaandel staan. Het modulaire, lichtgewicht en eindeloos herbruikbare kadersysteem van beMatrix sluit perfect aan op de flexibele en duurzame oplossingen voor visuele brand experiences die wij leveren.”

sublimatieprinter
Stefaan Decroos, partner bij beMatrix. “Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Van Straaten omdat hun duurzame, Reach-gecertificeerde, hoge kwaliteitsprints uitstekend passen bij onze kadersystemen. Daarnaast beschikken zij, als een van de weinigen ter wereld, over de Rhotex 500, een sublimatieprinter die tot 5 meter breedte kan printen. Daardoor kunnen wij ook onze grootste stands van naadloze visual branding worden voorzien.”