BSR Agency opent kantoor in België

01-10-2018 (14:06) - Toeleveranciers

BSR Agency gaat de entertainment collectie “The Mega Agency” in de hele Benelux vertegenwoordigen. Daarnaast heeft BSR Agency de rechten voor een groot aantal andere collecties op het gebied van nieuws, sport en entertainment voor de Benelux verworven tijdens de content- & mediabeurs in Perpignan.

 

Met deze start in België zet BSR Agency een volgende stap op het gebied van foto- & video licenties in de Benelux en bedient het beide markten rechtstreeks.  Sven Hoogerhuis, CEO van BSR Agency: "Het sluiten van multi territoriale contracten en samenwerkingen is belangrijk voor de groei van BSR Agency. Wij zijn dan ook zeer content met deze nieuwe strategische stap om de groei binnen de huidige foto- & videomarkt verder te realiseren.”
 
 
De afgelopen zes maanden heeft BSR Agency diverse (strategische) overnames gedaan (Chris vd Vooren / Gentle Look & Sunshine) en is het allianties gestart met onder meer Soccrates Images, MotorSport Inc en Bang Showbiz om nog meer content te leveren op gebied van nieuws, sport & entertainment.
 

Over BSR Agency

BSR Agency is een foto- & videopersbureau, opgericht in 2016 door Sven Hoogerhuis, Dillion Rekveld en Wim van Cappellen. Het levert content aan media in binnen- en buitenland en is specialist op het gebied van entertainment, sport, royalty en exclusieve content.  Met een vast team gespecialiseerde medewerkers levert BSR Agency dagelijks foto- en videomateriaal aan de media.