Campagne Zetjebrievenbusopgroen van start

22-11-2017 (17:31) - Toeleveranciers

Volgens planning van de gemeente Amsterdam ontvangen per 1 januari 2018 alleen Amsterdammers met een JA-sticker op de brievenbus nog ongeadresseerde folders en flyers. Liefhebbers van voordeel, aanbiedingen en reclamefolders kunnen deze JA-sticker plakken om het volledige huis-aan-huis folderpakket te blijven ontvangen.


Amsterdammers die alleen hun favoriete folders in de bus willen hebben, kunnen zich hiervoor aanmelden op Folderkiezer.nl. Op elk gewenst moment is de selectie aan te passen.  De consument kan ook aangeven samples of andere verrassingen te willen ontvangen. Op de website kan de consument checken of Spotta al op haar adres bezorgt. I
 

Zetjebrievenbusopgroen

Op 23 november start de campagne Zetjebrievenbusopgroen. Met deze campagne en op de gelijknamige website informeert branchevereniging MailDB de Amsterdammers over het waarom van de JA-sticker en hoe deze aan te vragen. De huidige ontvangers van de bekende folderpakketten krijgen de sticker gratis via hun pakket aangeboden. En ook via tal van winkeliers worden de komende maanden gratis JA-stickers verspreid.