Catawiki kiest voor Selligent Marketing Cloud

30-01-2019 (10:53) - Toeleveranciers

Catawiki, het online veilingplatform voor bijzondere en unieke objecten, kiest Selligent Marketing Cloud om zijn userbase gerichter en proactiever te kunnen benaderen. Middels Selligent Marketing Cloud, het platform voor B2C marketing automation, kunnen de wekelijkse 50.000 nieuwe kavels van Catawiki heel gericht via de juiste kanalen bij de juiste consumenten worden aangeboden.


Jeroen van Ittersum, CRM Marketing Lead bij Catawiki: “Wij zijn geen standaard e-commerce bedrijf en onze behoefte bleek dan ook niet te passen binnen standaard relatiemanagement- en advertisingtools. Selligent Marketing Cloud biedt ons een integraal platform waarin we nu alles in één overzicht en op één centrale plek hebben. Dit helpt ons enorm om onze leden op maat gemaakte informatie te kunnen sturen, via bijvoorbeeld e-mails, app notificaties en nieuwsbrieven.”


John Hernandez, CEO van Selligent Marketing Cloud: "We zijn supertrots op onze nieuwe samenwerking met Catawiki. Met Selligent Marketing Cloud heeft Catawiki de touwtjes volledig in eigen handen, en kunnen ze bepalen wat er wanneer, en naar wie verstuurd wordt. Hierdoor zal de engagement en conversie ongetwijfeld een enorme gaan groei laten zien.”