Cibap in samenwerking met grafi-media partner Zalsman

15-03-2018 (13:11) - Toeleveranciers

Cibap vakschool voor verbeelding en grafimedia-partner Zalsman gaan een duurzame en intensieve samenwerking aan. Studenten van de Cibap opleiding Grafisch ontwerper worden geschoold in vormgeving en nu kunnen gebruik maken van professionele apparatuur om hun gemaakte ontwerpen te produceren.


Directeur van Cibap Herman Verlind: “Wat is er mooier dan onze vakkennis te delen en door te geven aan de volgende generatie? De samenwerking verbindt theorie en praktijk en is daarom voor beide partijen waardevol". Cor de Koning, directeur onderwijs en ondernemerschap Cibap: “Een ondernemend bedrijf dat oog heeft voor kwaliteit en creativiteit past bij ons en is voor onze studenten zeker van grote waarde”

 

ambitie voor kwaliteit

Cibap en Zalsman hebben elkaar gevonden in hun streven naar kwaliteit, creativiteit en onderwijs. Ook zijn beide partijen intensief betrokkenheid bij de creatieve industrie. Het ondernemerschap van Zalsman en de ambitie om kwaliteit te leveren past bij de manier waarop Cibap Vakschool haar studenten opleidt tot professionals.