commercetools breidt uit binnen Benelux

26-03-2019 (09:46) - Toeleveranciers

commercetools breidt de werkzaamheden in de Benelux verder uit. Met drie nieuwe teamleden en een nieuw kantoor in Amsterdam, gaat de leverancier zich richten op het intensiever ondersteunen van lokale klanten en hun partners. De ambitie is om uiteindelijk uit te groeien tot wereldwijd marktleider op het gebied van cloudgebaseerde e-commercesoftware.


commercetools
breidt het team onder meer uit met Ivo Bronsveld als Head of Integrations (Product Management Netherlands). Bronsveld was hiervoor zeven jaar werkzaam bij BloomReach. 'Bij BloomReach was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en naar de markt brengen van integraties en oplossingen voor het platform. Ik kijk ernaar uit om samen met onze partners deze kennis voor commercetools in te kunnen zetten bij het uitbouwen van ons integratielandschap.'

Lyone Peperkamp is aangetrokken als Marketing Manager. Ze deed hiervoor ervaring op bij verschillende betaaldiensten, waaronder MultiSafePay. 'Ik kijk ernaar uit om samen met onze partners en het marketingteam in München aansprekende B2B-campagnes te ontwikkelen en zo een jong merk als commercetools wereldwijd op de kaart te zetten.' 
 

levendige sfeer

Marlowe Antonius versterkt het team in de rol van Solution Architect. Daarvoor was Antonius al betrokken bij verschillende commercetools-projecten voor onlinebureau Incentro. Hij neemt dan ook behoorlijk wat commercetools-ervaring mee.


Niet alleen worden er drie mensen aan commercetools toegevoegd, ook opent het bedrijf een nieuwe vestiging. Daarvoor is een centraal gelegen, goed bereikbare locatie gekozen: Spaces Amstel aan de Mr. Treublaan in Amsterdam. De creatieve en levendige sfeer van dit kantoor past goed bij de commercetools-mindset.