ConnectingTheDots nieuwe naam voor ID interactive

09-10-2017 (10:53) - Toeleveranciers

Met de opening van de nieuwe locatie en de onthulling van het nieuwe brand, is ConnectingTheDots vanaf nu de voortzetting van het tienjarige ID interactive.


De ambitie van ConnectingTheDots is om op het gebied van product informatie management en e-commerce de passende oplossing te bieden voor brand owners, wholesale en retail. De feestelijke opening en ‘rebranding’ naar ConnectingTheDots werd verricht door René de Heer, wethouder in Zwolle, met onder andere Economie in zijn portefeuille.


De ‘rebranding’ van ID interactive naar ConnectingTheDots past binnen de ervaringen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgedaan en het innovatieve vermogen en de ambities. “De opening van ons nieuwe kantoor is een mijlpaal in ons bestaan. Die hebben we ook aangegrepen om een passender bedrijfsnaam te introduceren! ConnectingTheDots staat niet alleen voor wat wij doen, het is ook een naam die omvat wie we zijn”, zegt Arnout Schutte, Managing Director ConnectingTheDots. “Het impliceert verbinding. Maar bij ons gaat het verder dan dat(a). We hebben collectief een fascinatie voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij voor vele vraagstukken op het gebied van productinformatie management en e-commerce de passende oplossing bieden.”