Contentoo voegt design toe aan zijn marktplaats

18-05-2020 (12:57) - Toeleveranciers

Contentoo breidt zijn dienstverlening uit met freelance designers. Vanaf deze maand kunnen klanten geselecteerde freelance designers vinden op het platform. Deze dienst is toegevoegd omdat de vraag naar design sterk stijgt en het past in de strategie van Contentoo als specialist in content.
 

Logische stap

Contentoo biedt freelance dtp-ontwerpers en grafische vormgevers aan via zijn platform. Dit sluit het beste aan op de huidige dienstverlening. “Van blog tot subtitles, onze klanten kunnen alle geschreven content via ons platform bestellen”, zegt Onno Halsema, CEO van Contentoo. “Steeds vaker kregen we de vraag van onze klanten naar infographics, online publicaties, illustraties en dtp-werk. Omdat wij de specialist willen zijn in het maken van content is dit nu een logische stap om aan te bieden.”
 

Selectie aan de poort

Freelance tekstschrijver en designer zijn geen beschermde beroepen. Daarom kan iedereen zich zo noemen. Dat zorgt ervoor dat kwaliteit op de meeste market places moeilijk te vinden is. Daarom hanteert Contetoo een assessment voor de freelancers die zich bij het platform aanmelden. Alleen de beste designers kunnen werken met onze klanten. Freelance designers die zich aanmelden, moeten een aantal designs uploaden. Deze worden vervolgens beoordeeld door het quality team van Contentoo, bestaande uit designers die hun sporen in het vak hebben verdiend.