Creatieve unit JCDecaux Studio’s nu officieel lid van VEA

20-05-2019 (16:37) - Toeleveranciers

'Met de creatieve unit JCDecaux Studio’s denken we al jaren mee met onze klanten en creëren ook zelf effectieve buitenreclame campagnes. Het lidmaatschap bij VEA is een logische nieuwe stap.' Als lid van de VEA kan JCDecaux Studio’s zich volgens de buitenreclameexploitant nog verder professionaliseren en invulling geven aan deze behoefte in de markt. JCDecaux hiermee de eerste mediaexploitant met een lidmaatschap bij de VEA.


Talmon Kochheim, zakelijk directeur VEA, is erg te spreken over de toetreding van JCDecaux Studio’s tot de VEA. Op grond van creatief makerschap keurde hij het lidmaatschap officieel goed. 'Geweldig om te zien dat steeds meer creatieve organisaties de relevantie van de VEA herkennen en elkaar daar weten te inspireren.', aldus Talmon Kochheim.

'JCDecaux Studio’s zorgt ervoor dat buitenreclameposters bijdragen aan het aanblik van steden. Het lidmaatschap zorgt niet alleen voor erkenning van de creatieve kwaliteiten van deze creatieve unit, het helpt ook bij het aantrekken van nieuw creatief talent', zegt Bart de Vries, Commercieel Directeur JCDecaux.