Dortland en van Beem nemen Vlaar Enveloppen over

08-05-2018 (14:14) - Toeleveranciers

Dortland en van Beem neemt de activiteiten van het failliet verklaarde Vlaar Enveloppen over. Vlaar Enveloppen was altijd vooral actief op de grafische markt, waarmee het goed aan gaat sluiten op de marktbenadering van Dortland en van Beem.

 

Ben Dortland, directeur/eigenaar van Dortland en van Beem: "De vestiging in Krommenie wordt gesloten en de productielocatie in Groningen blijft in afgeslankte vorm open. Vlaar is een van oudsher zeer gerenommeerde producent, groothandel en drukker van enveloppen. Het is een prachtig bedrijf met mooie merken en een geavanceerd machinepark. Wij zijn blij dat we in een goede en snelle samenwerking met curator Alexander Claus en oud eigenaar Wouter van Veen de activiteiten onder de naam Dortland en van Beem kunnen voortzetten." 

 

afnemers kunnen door

Voor de afnemers verandert er in niet veel, want zij kunnen de vertrouwde kwaliteiten en soorten blijven bestellen. Achter de schermen gaat Dortland en van Beem aan de slag om beide producties te integreren en zo efficiënt mogelijk in te richten. In de nieuwe situatie zullen er twee productielocaties zijn, in Rotterdam en in Groningen. Om dat te realiseren zal een deel van de werkgelegenheid van het personeel van Vlaar Enveloppen behouden blijven.