Drukwerkdeal opent Experience Center

15-11-2017 (14:41) - Toeleveranciers

Drukwerkdeal.nl opent deze maand het eerste Drukwerkdeal Experience Center in Dodewaard, Gelderland. Ondernemers, marketeers en liefhebbers van creatieve communicatie kunnen in het Drukwerkdeal Experience Center terecht voor een complete range van bedrukte producten, onder meer relatiegeschenken, promotiematerialen, beursproducten en textiel.
 

Het Drukwerkdeal Experience Center, dat op werkdagen geopend is tijdens kantooruren, is ingericht rond de thema’s horeca, retail, beurs en bedrukte goodies. Ook is er een loungeruimte voor events en presentaties. Alles draait om beleving. “Online is snel en transparant, maar je mist het fysieke, intieme aspect. Dat is toch de kracht van drukwerk,” zegt Martijn Jansen, commercieel directeur bij Drukwerkdeal.nl.
 

Het Drukwerkdeal Experience Center is het resultaat van een partnership van Drukwerkdeal.nl met Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs uit Dodewaard en staat op de plek waar vroeger de drukpersen van Van Eck & Oosterink draaiden. René van Eck vertelt enthousiast: “De samenwerking met Drukwerkdeal en het Experience Centre is echt een meerwaarde voor onze klanten.”
 
 
Naast Dodewaard heeft Drukwerkdeal.nl concrete plannen voor tenminste één extra Experience Center in 2018.