East Side achter nieuw event Athlon

18-01-2018 (12:57) - Toeleveranciers

Vierde Athlon vorig jaar nog haar honderdste verjaardag, door de overname eind 2016 door Daimler Financial Services, was het nu tijd voor een ‘eerstejaars’ bijeenkomst in nieuwe samenstelling. East Side werd wederom gevraagd om dit event vorm te geven. 


East Side ontwikkelde een programmaconcept dat een mix van informatie, inspiratie, motivatie en ontspanning bood onder het motto ‘One Year, One Athlon’. Het plenaire gedeelte bevatte keynotes/interviews met het managementteam, samengevat door een visual & voicemaster. Een korte Haka workshop bracht de energie en gevoel van saamhorigheid luid en duidelijk naar de oppervlakte. Het ledscherm van 135 m² leverde ’s avonds een visueel spektakel. 

 
“Een live samenzijn met collega’s vonden wij de beste manier om de resultaten van ons eerste jaar te laten zien en om de route voor het komende jaar te bevestigen. Bovendien wilden we iedereen bedanken voor hun harde werk en trakteren op een mooi feest. Bijna 1.200 collega’s uit Europa maakten enthousiast gebruik van de uitnodiging om hiervoor naar Zollverein in het Duitse Essen af te reizen“, aldus Folkert Ruiter, Vice President Marketing van Athlon. “We zijn blij met onze samenwerking met East Side. Want het bedenken en regisseren van een aansprekend eventprogramma, waarin je je verhaal kwijt kunt, maar waarin ook ruimte is voor live ontmoetingen, moet je overlaten aan specialisten.”

Bekijk hier de timelapse van het event.