East Side verzorgt Merkactivatie Spaarnelanden

09-10-2017 (11:02) - Toeleveranciers

Spaarnelanden, het onderhoudsbedrijf dat in Haarlem en omgeving zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte, zette haar deuren open. East Side werd betrokken om de invulling en organisatie van hun allereerste Open Dag vorm te geven.
 

East Side vertaalde de business units Afval en Grondstof, Beheer Openbare Ruimte, Mobiliteit Service, Parkeerservice en Reiniging naar een festivalconcept waarbij de inhoudelijke activatie op het eigen bedrijfsterrein centraal stond. Met onder meer het Ren je Rot-afvalscheidingsspel, de parkeergarage- en fietsenstalling-test en zelf straatnaamborden maken. Toegankelijk voor jong en oud. Dat alles gehost door de eigen medewerkers van Spaarnelanden, die het bedrijf daarmee gezicht gaven. 
 

boost voor de organisatie

“Het werd in alle opzichten een zonnige dag”, aldus Jelka de Roos, communicatieadviseur bij Spaarnelanden. “De veelzijdigheid van ons bedrijf verraste de vele bezoekers. Evenals de manier waarop we het ‘kijkje in onze keuken’ presenteerde. De positieve reacties, ook op social media, geven een boost aan de organisatie, intern én extern.”
 
 
Fotografie Paul Vreeker