Epson lanceert ReadyPrint abonnementsdienst in Nederland

19-05-2020 (10:11) - Toeleveranciers

Epson Nederland heeft ReadyPrint gelanceerd in Nederland, een abonnementsdienst voor de consumentenprinters van het merk met cartridges en EcoTank-modellen. 
 
Met dit ReadyPrint abonnement kunnen klanten volgens Epson tot 90 procent op hun printkosten besparen en de inkt wordt aan huis geleverd. Melvin Roos, Head of Sales Nordics & Benelux bij Epson Europe laat weten: ‘Met ReadyPrint willen we dichter bij onze klanten staan, hen helpen geld te besparen en ze de gemoedsrust en voordelen bieden van inkt die rechtstreeks aan huis wordt geleverd.’

ReadyPrint Flex is beschikbaar voor Epson WorkForce- en Expression Home-printers. Er zijn drie printplannen beschikbaar. Wanneer klanten liever helemaal geen cartridges meer gebruiken, kunnen ze kiezen voor de EcoTank-printers van Epson. Ook hier zijn drie verschillende abonnementsvormen voor.
 

Primeur

Nederland is het eerste land waar ReadyPrint gelanceerd is, laat Epson weten. De printerfabrikant werkt nauw samen met BCC. 'Wanneer een nieuwe dienst zoals ReadyPrint wordt geïntroduceerd, dan is het belangrijk om in die eerste weken snel te kunnen schakelen om eventuele kinderziektes in de processen en systemen te signaleren en corrigeren. BCC heeft zich als partner van Epson door de jaren heen bewezen over dergelijk aanpassingsvermogen te beschikken. Daarnaast beschikt BCC over een winkelformule en gekwalificeerd winkelpersoneel om een nieuw concept als ReadyPrint goed te introduceren en in de winkels professioneel te ondersteunen', aldus Roos.