Freelancers krijgen eigen nieuwjaarsborrel

11-01-2018 (10:27) - Toeleveranciers

Freelancers zijn eigen baas en staan bij de KvK ingeschreven met een eenmansonderneming. Maar om nou voor die enige werknemer een nieuwjaarsborrel te organiseren, dat gaat wat ver. Daarom is er voor alle freelancers in Nederland de allereerste Freelance New Years borrel.
 
De Q1: The Freelance New Years borrel is een initiatief van Kiki Calis (creative producer & projectmanager) en Kim Trotz (creative & copywriter). ‘Als freelancer heb je geen 13e maand, geen kerstpakket, maar nog veel belangrijker: géén leuke borrels meer met je collega’s’, ligt Trotz toe. Nu geldt dit misschien niet (volledig) voor iedere freelancer, maar Q1 is wel een eerste stap naar een community waarin freelancers met elkaar in contact kunnen komen.  
 
De borrel is dan ook bedoeld als een mooie netwerkmogelijkheid voor de aanwezigen. Het evenement wordt geopend door Ginny Ramkisoen, oprichtster van het (freelance) vacatureplatform Vacature Via Ginny. Ook maakt professioneel fotograaf Maurice van der Meijs een portretfoto van en voor alle aanwezige freelancers, die zij kunnen gebruiken voor professionele uitingen. 
 
Als je aan freelancers denkt, denk je aan flexplekken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de borrel plaatsvindt bij Merkspace, een community co-working space in Amsterdam. De borrel begint om 18:00u en duurt tot ongeveer 23:00u. Aanmelden kan via deze link.