Friends of Search congres breidt uit naar België en introduceert awards

26-09-2019 (13:57) - Toeleveranciers

De zevende editie van Friends of Search gaat uitbreiden naar België. Het jaarlijkse congres van de Europese search-sector krijgt op 5 februari een extra editie in Brussel. Daarnaast worden op de Nederlandse editie op 4 februari voor het eerst de Friends of Search Awards uitgereikt.
 
Friends of Search brengt begin 2020 internationale SEA- en SEO-experts naar Nederland en België. Het congres vindt op dinsdag 4 februari plaats in de Kromhouthal in Amsterdam en een dag later op een nader aan te kondigen locatie in Brussel. Er worden 1000 SEO- en SEA-en online marketeers verwacht uit binnen- en buitenland, zowel van adverteerders als bureaus. Friends of Search wordt georganiseerd door DDMA en IAB Nederland. Voor de editie in Brussel werken de branchverenigingen samen met de Belgische zusterorganisatie BAM.

De nieuwe Friends of Search Awards bestaat uit twee categorieën: Beste SEA Case en Beste SEO Case. Inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van internationale searchexperts, waaronder sprekers van (eerdere) edities van Friends of Search. De winnaars krijgen een podium op Friends of Search 2020 in Amsterdam.
 
Early bird tickets voor Nederland en België zijn vanaf nu beschikbaar.