Greetz overgenomen door Photobox Group

21-08-2018 (13:22) - Toeleveranciers

Greetz, het online platform voor het versturen van persoonlijke verrassingen zoals wenskaarten en bloemen, is overgenomen door Photobox Group. Greetz blijft als zelfstandig en onderscheidend merk bouwen aan verdere groei.


Jody Ford, CEO van Photobox Group: “We zijn blij om Greetz te verwelkomen in onze familie van cadeaus en personalisatiebedrijven. Net zoals Moonpig in het Verenigd Koninkrijk, is Greetz een echt love-brand dat mensen in staat stelt om op een emotionele, persoonlijke en handige manier samen momenten te vieren."


Niek Veendrick, CEO van Greetz: “Onze toetreding tot de Photobox Group zorgt ervoor dat we toegang krijgen tot de expertise en creativiteit om te kunnen doorbouwen aan de groei van Greetz. Deze overname is daarom goed nieuws voor onze teams en onze klanten. Met onze gedeelde visie zullen we nog beter in staat zijn onze belofte naar de klant waar te maken." 


Prime Ventures was de belangrijkste investeerder en grootste aandeelhouder van Greetz. Bij de transactie werden Greetz en haar aandeelhouders geadviseerd door Nielen Schuman en Olym