Guapa E-commerce neemt Made by Mouses over

07-07-2018 (17:18) - Toeleveranciers

De groei van Guapa E-commerce zet door. Vanuit een gezonde ambitie zijn gesprekken met diverse e-commerce bureaus in Nederland gevoerd. De gesprekken met Made by Mouses hebben geleid tot deze strategische overname. Vanaf nu gaat de onderneming in Zwolle verder onder de naam Guapa E-commerce. 
 

Met deze deal breidt het team professionals zich uit en verwacht het Magento bureau de toegang tot nieuw talent. “Al direct in het eerste gesprek was er een duidelijke klik tussen de ondernemers en waren we er snel uit dat we samen meer kunnen bereiken”, aldus Mathijs Kok, oprichter van Guapa E-commerce. “Daarnaast heb ik zelf ook in Zwolle gestudeerd en weet ik dat er veel talent in Zwolle en omgeving aanwezig is. Op dit moment is het vinden van talent dat uit het juiste hout gesneden is, één van de grootste uitdagingen in onze branche. Wij zijn een interessante werkgever en willen met een extra vestiging talent uit die regio nu ook de kans bieden zich bij Guapa te kunnen ontplooien."
 

“De naam is vanaf nu Guapa E-commerce, we nemen rustig de tijd om de samenwerking verder vorm te geven”, aldus Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses. “We hebben een stevige basis aan tevreden klanten en gaan samen onderzoeken waar we synergie kunnen realiseren."