Happy Labs opent nieuwe onderzoekslocatie in Den Haag

07-11-2018 (12:19) - Toeleveranciers

Happy Labs gaat een tweede vestiging openen in Den Haag. In het User Experience lab kunnen bedrijven zelf of met behulp van een professional hun digitale creaties testen. Daarvoor is de meest actuele apparatuur op het gebied van eye tracking, live meekijken en opnames aanwezig. 


Alle randvoorwaarden voor een onderzoek zijn daardoor al geregeld. 'Research without the hassle noemen we dat', aldus de oprichters. Ze openden negen maanden hun eerstekantoor in het centrum van Amsterdam, toch stond Den Haag ook al meteen bovenaan hun lijstje.


'In Den Haag zijn er weinig mogelijkheden qua UX labs en zitten er wel veel mooie bedrijven in de buurt die van onze diensten gebruik kunnen maken', legt oprichter en 'Mr Happy' Vincent van Elsas uit. Eind november worden de eerste klanten in Den Haag verwacht. 


drempel verlagen

Maar ook de internationale markt lokt inmiddels. De oprichters hopen uiteindelijk over de hele wereld Happy Labs-locaties te hebben. 'De fundering is gelegd en mensen weten ons steeds beter te vinden. Met Happy Labs willen wij de drempel om onderzoek te doen verlagen. Hoe meer bedrijven hun product voorleggen aan de doelgroep, hoe beter', vertelt Van Elsas